Werkwijze bij aanschaf van verdiepingsvloeren

Inmeten van verdiepingsvloeren | Montage tussenvloer | Aanpassing-etagevloer-aan-huisstijl

 

De eerste stap op weg naar meer ruimte in uw magazijn, kantine, kantoor of andere bedrijfsruimte is het besluit een keuze te maken uit het aanbod van verdiepingsvloeren. Ook als u gaat verhuizen naar een ander pand, waar meteen al naar een efficiënte invulling van de ruimte wordt gezocht, bieden verdiepingsvloeren daarvoor een uitstekende optie. Een etagevloer is nu eenmaal een goedkope en simpele manier om meer ruimte te realiseren zonder dat daarvoor een grote verbouwing hoeft te worden gepland. Een keuze maken uit het aanbod van verdiepingsvloeren kan door bij meerdere leveranciers een offerte te vragen.

U kunt hier alvast een offerte verdiepingsvloeren aanvragen en van een aantal leveranciers gegarandeerd een passend aanbod ontvangen binnen 48 uur.

 

Inmeten van verdiepingsvloeren

 

Nadat u de verschillende offertes voor verdiepingsvloeren met elkaar hebt vergeleken en een keuze hebt gemaakt, zal er een afspraak worden gemaakt voor het inmeten. Uiteraard kunt u bij de op maat gemaakte offerte het resultaat zien in de vorm van bijvoorbeeld een autocad tekening. Het inmeten van de verdiepingsvloer moet natuurlijk op een nauwkeurige wijze gebeuren en daarom komt er altijd een professionele medewerker van de leverancier in tussenvloeren langs. Na het inmeten van de tussenvloer volgt de volgende stap en kan de etalagevloer besteld worden. Bij standaard maten is het mogelijk om de etagevloer vanuit voorraad te leveren en in andere gevallen zal de levertijd hooguit enkele weken in beslag nemen.

 

Montage tussenvloer

 

De montage van de tussenvloer in uw bedrijfspand vereist de nodige professionaliteit en nauwkeurigheid. Er komt op de afgesproken datum een montageteam, dat op een vakkundige wijze zal zorgen voor het monteren van de verdiepingsvloer. Afhankelijk van de wensen zijn er mogelijkheden om niet één verdiepingsvloer extra te plaatsen, maar meerdere verdiepingsvloeren. Op die manier kan er op een nog efficiëntere wijze worden omgegaan met de beschikbare ruimte in het betreffende bedrijfspand.

 

Aanpassing etagevloer aan huisstijl

 

De verdiepingsvloer kan zoveel mogelijk aansluiting vinden bij uw huisstijl als daar prijs op wordt gesteld. Er zijn standaard RAL kleuren beschikbaar, maar buiten de standaarden om zijn bijna alle gewenste kleuropties mogelijk. Bij verdiepingsvloeren wordt vaak voor een combinatie van blauw, grijs of donkergrijs gekozen uit de beschikbare RAL kleuren.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.