Voordeel van een verdiepingsvloer

Snelle plaatsing verdiepingsvloer | Belasting tussenvloer | Verplaatsbare erdiepingsvloeren | Entresol op maat gemaakt

 

Wordt het magazijn te klein of hebt u meer bedrijfsruimte nodig in uw bedrijfspand met een hoog plafond? In dat geval kunt u enorm veel extra ruimte creëren door een verdiepingsvloer te laten installeren. U hoeft dan niet buiten uw bedrijfspand op zoek naar extra ruimte, dat veelal duurder uitvalt, maar kunt van de bestaande ruimte gebruikmaken door een verdiepingsvloer aan te schaffen. Dat is dan ook meteen één van de voordelen van het gebruikmaken van een verdiepingsvloer. Er zijn nog meer voordelen verbonden als u kiest voor het laten installeren van verdiepingsvloeren.

 

Snelle plaatsing verdiepingsvloer

 

Als u dringend extra ruimte nodig hebt, dan kost het teveel tijd om op zoek te gaan naar een ander bedrijfspand, waar u ruimte kunt huren of kopen. Het voordeel van de keuze voor een verdiepingsvloer is dat een snelle levering en plaatsing mogelijk is. Aangezien de meest verdiepingsvloeren met standaardmaten meteen vanuit voorraad leverbaar zijn, hoeft er alleen nog maar een afspraak voor montage te worden gemaakt met de leverancier. Er is sprake van een gemiddelde montagetijd van een tussenvloer van ongeveer vijftig vierkante meter per dag. De montagetijd zal bij verdiepingsvloeren met een oppervlakte van vijfhonderd vierkante meter overigens wel hoger liggen.

 

Belasting tussenvloer

 

Een van de andere voordelen van het laten monteren van een tussenvloer is dat deze een groot draagvermogen kent. Een belasting tot 450 kilogram per vierkante meter is geen enkel probleem, maar een zwaardere belasting behoort ook tot de mogelijkheden. Als de onderliggende vloer het toelaat is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het draagvermogen te vergroten tot vijftienhonderd kilogram per vierkante meter.

 

Verplaatsbare verdiepingsvloeren

 

Dan is er nog een voordeel verbonden aan de installatie van verdiepingsvloeren. Er bestaan namelijk verdiepingsvloeren, die in principe verplaatsbaar zijn. Ook een aanbouw of het verbouwen van een verdiepingsvloer kan gerealiseerd worden, waarbij de mogelijkheden overigens wel afhankelijk zijn van de afbouw en opbouw van de tussenvloer.

 

Entresol op maat gemaakt

 

Om het rijtje van voordelen van een verdiepingsvloer nog verder aan te vullen, zal het voordeel van het op maat maken van een entresol ook nog even benoemd worden. Een verdiepingsvloer is beschikbaar in standaardmaten, maar op maat laten maken kan natuurlijk ook.

U kunt meteen hier een offerte verdiepingsvloer aanvragen en van meerdere leveranciers een aanbieding ontvangen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.