Vergroot uw magazijn met een verdiepingsvloer

Heeft u ruimtegebrek binnen uw magazijn en bent u op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijfsruimte uit te breiden? Mogelijk heeft u dan nog niet nagedacht over het plaatsen van één of misschien wel meerdere verdiepingsvloeren. Veel bedrijven gaan bij ruimte gebrek meteen op zoek naar aanvullende bedrijfsruimte. Vaak is dit, vooral ten opzichte van plaatsing van verdiepingsvloeren, niet de voordeligste oplossing.

Voordelen van verdiepingsvloeren

Vaak benut u de ruimte in uw magazijn wel optimaal in de breedte, maar niet optimaal in de hoogte. Magazijnen en andere bedrijfsruimten zijn vaak vrij hoog en daardoor wordt een deel van de beschikbare ruimte niet optimaal benut. Door het plaatsen van een vloersysteem creëert u een extra verdieping en dus een extra oppervlak om de ruimte wel zo effectief mogelijk te benutten.

Wat zijn concreet de voordelen van een verdiepingsvloer?

  • Kostenbesparing
    Het plaatsen van een vloer om een extra verdieping te creëren levert binnen één á twee jaren al een flinke kostenbesparing op ten opzichte van het huren van een extra bedrijfsruimte.
  • Flexibiliteit
    Verdiepingsvloeren kunnen gemakkelijk geplaatst worden, maar ook gemakkelijk weer verwijderd of verplaatst worden.
  • Gemakkelijk te plaatsen en aan te passen
    Een extra verdieping aanbrengen door middel van een vloersysteem kunt u vrij eenvoudig zelf doen. De montage van verdiepingsvloeren is niet heel ingewikkeld. Met enige kennis van bouwen kunt u dit doen. Wilt u in een later stadium de verdiepingsvloer nog uitbreiden of aanpassen, dan kan dat vrij eenvoudig. U kunt bijvoorbeeld een extra vloergedeelte op de verdieping bij laten plaatsen en ook het later plaatsen van bijvoorbeeld een trap is geen enkel probleem.

De mogelijkheden van een vloersysteem

De mogelijkheden die verdiepingsvloeren u bieden zijn legio. U kunt met het plaatsen van een verdieping een extra opslagruimte voor uw goederen aanbrengen. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld een kantoorruimte te creëren boven uw magazijn. Ook het aanleggen van een showroom of een werkplaats behoort tot de mogelijkheden. De vloer die de verdieping vormt kan vaak maximaal belast worden, waardoor een dergelijk vloersysteem als verdieping ook een uitkomst kan bieden voor de opslag van zware goederen. Indien de hoogte van uw magazijn of bedrijfspand het toelaat heeft u tevens de mogelijkheid om een dubbele verdiepingsvloer te plaatsen. Hiermee kunt u de beschikbare ruimte dan helemaal optimaal benutten. Verdiepingsvloeren bieden u als ondernemer of bedrijfsleider de vrijheid die noodzakelijk is om modern en effectief te kunnen ondernemen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.