Zorg voor meer opslagruimte met een tussenvloer

Heeft u meer werkruimte of opslagruimte nodig? Verhuizen of verbouwen kan u veel geld kosten. Een tussenvloer kan daarom een goede oplossing zijn. Lees hier meer over de voordelen en toepassingsmogelijkheden.

B2B infos

...Verder lezen

Toegang tot de verdiepingsvloer met de trap of lift?

Er zijn verschillende mogelijkheden om toegang te krijgen tot een verdiepingsvloer. Wat uw opties zijn vind u hier!

B2B infos

...Verder lezen

Verdiepingsvloer huren of kopen?

Wat zijn de voordelen van het huren van een verdiepingsvloer en in welke gevallen kunt u beter overgaan tot aankoop? De antwoorden op deze vragen vindt u hier.

B2B infos

...Verder lezen

Laat uw verdiepingsvloer isoleren

Een verdiepingsvloer is een ideale oplossing als u uw bedrijf wilt uitbreiden. U benut de ruimte binnen uw bedrijf dan optimaal en u bespaart kosten voor de huur van extra bedrijfsruimte. Het is verstandig om deze verdiepingsvloer goed te isoleren. Zo voorkomt u dat uw medewerkers last krijgen van geluidsoverlast. Ook bespaart u flink op de energiekosten.

B2B infos

...Verder lezen

Volledige geluidsisolatie

Als ondernemer bent u afhankelijk van de motivatie en inzet van uw personeel. Deze probeert u uiteraard te stimuleren. Dat kan op veel verschillende manieren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te zorgen voor een goede werkplek, waar mensen rustig hun werk kunnen doen. Geluidsoverlast kan hierbij erg storend zijn. Wanneer uw personeel hier last van heeft, heeft dit invloed op het humeur en de motivatie. Gelukkig kunt u overlast behoorlijk beperken met een goede geluidsisolatie.

B2B infos

...Verder lezen

Vind een houten verdiepingsvloer van kwaliteit

Wanneer u als ondernemer een houten verdiepingsvloer wilt laten leggen, dan wilt u een vloer leggen van hoogstaande kwaliteit. Deze moet aan een aantal eisen voldoen. U wilt een veilige en stevige vloer. Verder is het belangrijk dat het materiaal duurzaam en slijtvast is. Hoewel de kwaliteit uitermate belangrijk is, betaalt u natuurlijk het liefst een schappelijke prijs.

B2B infos

...Verder lezen

Keuze uit diverse diktes voor verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer is ideaal wanneer u voor een betaalbare prijs extra bedrijfsruimte wilt creëren. U hoeft dan niet uit te wijken naar een ander pand, of extra bedrijfsruimte te huren. Bovendien heeft u altijd de mogelijkheid om een verdiepingsvloer te verplaatsen of weer te verwijderen. U zit nergens aan vast. Ze zijn er in alle soorten en maten en u kunt zelf bepalen welke dikte de verdiepingsvloer moet hebben.

Wanneer u een verdiepingsvloer wilt laten plaatsen heeft u de keuze uit diverse materialen. U kunt onder meer kiezen uit:

B2B infos

...Verder lezen

Vergroot uw bedrijfsruimte met een betonnen verdiepingsvloer

Het is altijd fijn als de zaken goed gaan en uw bedrijf gaat uitbreiden. Heeft u hiervoor meer bedrijfsruimte nodig? Als u een hoge ruimte heeft, dan kunt u deze uitbreiden met een betonnen verdiepingsvloer. Op deze manier hoeft u niet te verhuizen. U maakt dan optimaal en efficiënt gebruik van de ruimte die u ter beschikking heeft.

B2B infos

...Verder lezen

Werkwijze bij aanschaf van verdiepingsvloeren

Inmeten van verdiepingsvloeren | Montage tussenvloer | Aanpassing-etagevloer-aan-huisstijl   De eerste stap op weg naar meer ruimte in uw magazijn, kantine, kantoor of andere bedrijfsruimte is het besluit een keuze te maken uit het aanbod van verdiepingsvloeren. Ook als u gaat verhuizen naar een ander pand, waar meteen al naar een efficiënte invulling van de […]

B2B infos

...Verder lezen

Voordeel van een verdiepingsvloer

Snelle plaatsing verdiepingsvloer | Belasting tussenvloer | Verplaatsbare erdiepingsvloeren | Entresol op maat gemaakt   Wordt het magazijn te klein of hebt u meer bedrijfsruimte nodig in uw bedrijfspand met een hoog plafond? In dat geval kunt u enorm veel extra ruimte creëren door een verdiepingsvloer te laten installeren. U hoeft dan niet buiten uw […]

B2B infos

...Verder lezen