Keuze uit diverse diktes voor verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer is ideaal wanneer u voor een betaalbare prijs extra bedrijfsruimte wilt creëren. U hoeft dan niet uit te wijken naar een ander pand, of extra bedrijfsruimte te huren. Bovendien heeft u altijd de mogelijkheid om een verdiepingsvloer te verplaatsen of weer te verwijderen. U zit nergens aan vast. Ze zijn er in alle soorten en maten en u kunt zelf bepalen welke dikte de verdiepingsvloer moet hebben.

Wanneer u een verdiepingsvloer wilt laten plaatsen heeft u de keuze uit diverse materialen. U kunt onder meer kiezen uit:

  • Hout;
  • Beton;
  • Metaal.

Wat voor u de beste keuze is hangt onder meer af van de toepassing waarvoor u de verdiepingsvloer wilt gebruiken, van de afweging of de vloer voor tijdelijk of permanent gebruik is en van de ruimte in uw bedrijfspand.

Waarom een verdiepingsvloer?

Het plaatsen van een verdiepingsvloer, ook wel een entresol of een tussenvloer genoemd, levert u talloze interessante voordelen op. Wat dacht u van:

  • Een voordelige manier om uw bedrijfsruimte te vergroten;
  • U heeft geen bouwvergunning nodig;
  • De waarde van uw bedrijfspand wordt verhoogd;
  • Een verdiepingsvloer kan binnen een korte tijd worden gerealiseerd;
  • Afhankelijk van de dikte van de verdiepingsvloer, kan deze voor diverse toepassingen worden gebruikt;
  • Een verdiepingsvloer is flexibel, want het kan worden verplaatst en verhuisd.

Dikte verdiepingsvloer

Mocht u geen passend exemplaar kunnen vinden tussen de standaard gefabriceerde verdiepingsvloeren, dan kunt er altijd één op maat laten ontwerpen. De keuze voor een vloer wordt bepaald door de toepassing. Zo hoeft de dikte van een verdiepingsvloer niet groot te zijn als u hem wilt gebruiken voor kantoorruimte. Dit brengt relatief weinig gewicht met zich mee. Het wordt een ander verhaal als u de extra ruimte wilt gebruiken voor een magazijn. In dat geval moet de dikte van de verdiepingsvloer behoorlijk zijn om genoeg draagkracht te kunnen bieden voor het gewicht dat erop zal worden geplaatst.

ARBO voorschriften

Laat uw verdiepingsvloer altijd plaatsen door een vakman; het zal dan op een professionele wijze worden gedaan. Een bedrijf met expertise kan u bovendien informeren en adviseren over de ARBO voorschriften waarmee u rekening dient te houden bij de uitbreiding van uw pand. Zo weet de vakman welke dikte de verdiepingsvloer minimaal moet hebben voor de toepassing waarvoor u hem wilt gebruiken. Ook weet hij aan welke eisen voor brandveiligheid moet worden voldaan. Als u met een goed bedrijf in zee gaat, krijgt u waar voor uw geld. U zult dan jarenlang plezier hebben van uw investering.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.